MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

28. april 2022
Kl. 20.00 - 21.30

AfterDAC: Du er, hvor du bor

Vi ved det godt: Vi bliver som vi bor – eller vi flytter derhen, hvor vi gerne vil være som de, der bor der. Eller måske vi flytter væk fra et sted, fordi vi gerne vil tage afstand. Bolig, arkitektur og identitet er uadskillelige. Vi har inviteret forfatter Morten Pape og antropolog Marie Stender til en samtale om identitet, liv og by.

Identitet, og hvor vi lever vores hverdagsliv, hænger uløseligt sammen. Nogle gange er det arkitekturen, der karakteriserer et sted, og enten tiltrækker eller frastøder os. Andre gange er det menneskene, der bor der, som vi enten gerne vil møde, eller som vi under ingen omstændigheder vil identificere os med.

TOUR DE AMAGER
Prisvindende forfatter Morten Pape har i sine bøger beskrevet tre forskellige byområder på Amager.

Alle tre områder har hver deres karakteristika ift. hvem der bor der, boligtypologi og hverdagsliv.

Kom og tag med på Tour de Amager med Morten Pape. Vi skal høre uddrag fra bøgerne, tale om det stedsspecifikke, og om det mon er arkitekturen, der former mennesker eller mennesker, der former arkitekturen….

STEDET ER LADET MED….
Antropolog og forsker ved Aalborg Universitet, Marie Stender, har specialiseret sig i forholdet mellem arkitektur og hverdagsliv. Og i hvordan arkitektur og liv er flettet ind i hinanden. Hvordan arkitektur kan skabe identitet. Alle byer har sine karakteristika, som vi forholder os til. Nogle er stolte over, hvor de bor. Andre skamfulde. Kom og bliv klogere på dén diskussion.