MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. marts 2022
Kl. 18.00 - 19.30

AfterDAC: Strik, broderi og surdej – håndens sysler er hot igen!

Craft og håndarbejde har fået en kæmpe renæssance de seneste år. Det er hot som aldrig før at strikke!

Tid er vores allermest værdifulde ressource. Og det er en prioritering at bruge sin tid på håndarbejde og madlavning. Men hvordan skaffer vi den ekstra tid? Kan vi frigøre tid ved at bo mindre? Skal vi prioritere anderledes? Eller handler det om et andet mindset?

Vi har inviteret craftpsykolog Anne Kirketerp og strikkunstner Stine Leth til en samtale med Ane Cortzen om det at have et håndarbejde. At sysle og producere. Både når vi gør det for at ’stemple ud’, og når det kreative i at sammensætte farver og kvaliteter i et kunstnerisk udtryk giver et kick.

Det er blevet moderne at skabe noget med hænderne, craft. Og det giver os stor tilfredshed. Uanset om det er surdej, strik, betonstøbning, syning eller tegning. Rigtig mange har fået øjenene op for den ro, der opstår, når man fordyber sig i sit håndarbejde. Der opstår en tilstand af ”meningsfuld selvforglemmelse”, når et projekt overtager tankerne. (fra annekirketerp.dk)

 

Strik. En kunst.

Strikkunstner Stine Leth arbejder med garn i skulpturer og vægdekorationer. Stine kombinerer vilde farver og kvaliteter og skaber helt unikke og fantasifulde objekter. Hun har bl.a. udstillet i Florida og Hong Kong. Denne aften kan du opleve et udvalg af Stines værker.

En aften i håndarbejdets tegn

Har du ikke allerede en hobby, så kom og lad dig inspirere. Og du må gerne tage dit håndarbejde eller strikketøj med.