MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2024
Kl. 20.00 - 21.00

Afterlife

IPAF er en halvårlig international performancefestival produceret af Warehouse9. Kom og se Afterlife som er en manisk legeplads. Det er et sted for spekulative fremtidsvisioner og afsporede tolkninger af en renæssance der egentlig aldrig skete.

 

Imens den dykker ned i genfærd fra vestens dansehistoriske kanon og stiller spørgsmål ved om Solkongen faktisk døde, bevæger forestillingen sig igennem en serie af dekonstruerede danse fra den italienske sen-renæssance og tidlige franske barok. Kun for at eksplodere ind et underligt landskab af referencer, bestående af subtile spor fra Britneys banger Hit Me Baby One More Time, Andrzej Zulawski’s metro scene fra Possession og forvrængede yoga-gone-wrong inspirerede materialer. Udført af tre performere, forsøger Afterlife at udfolde tilslørede historier om marginaliserede kroppe. Kroppe som, gennem vestens koloniale og anti-queer epistemiske regimer, blev regnet som værende undværlige og uegnet til at deltage i nogen videre historisk udvikling.

Afterlife af Louis Schou-Hansen er co-præsenteret af Dansehallerne og Warehouse9. Afterlife er en del af IPAF festivalen produceret af Warehouse9.

Koreografi og instruktion: Louis Schou-Hansen
Kostumer og skulpturarbejde: Karoline Bakken Lund
Performere og co.creators: Amie Mbye, Elise Nohr Nystad, Georgiana Dobre.

 

Finder sted: dansekapellet