MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

11. februar 2023
Kl. 09.15 - ons Kl. 09.50

Aftryk på Folketeatret

Med et plask er vi i gang! Fodaftryk på sort gulv. Et håndaftryk på en arm. Legende og fængslende inviteres de allermindste til en opdagelsesrejse i et legende sanseligt univers. Med ler, vand, hænder og lyd går en musiker og en skuespiller på opdagelse i sansernes foranderlige og fængslende verden. Former og figurer opstår og forsvinder igen. Leret er i konstant forandring. Der bliver udformet tegninger, sat aftryk og spor på både gulv, i vandet og på hinanden. Og med de væsentligste ord for de mindste: ’Mere!’, ’Stop!’, ’Nu!’, ’Giv mig den!’ og ’Tak! udforsker de to medvirkende, hvordan vi sætter aftryk på hinanden, når vi leger sammen.

Aftryk er en legende scenekunstoplevelse, der får det mindste publikum til at gyse af fryd, når den første plet bliver sat, grine af fornøjelse, når den rene scenografi bliver rodet til, og tryllebindes af musikken, der bliver skabt med de elementer, som indgår i forestillingen.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, som vi har udarbejdet i samarbejde med Michael Hansen, værkstedsleder på Statens Museum for Kunst. I det Kunstneriske Laboratorium kan børnene og deres voksne udforske temaerne fra forestillingen gennem kreativ leg, der giver dem tid og plads til, at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald. Det Kunstneriske Laboratorium er inkluderet i billetten

Alder: 0 – 4 år
Varighed: ca. 35 minutter

 

 

Finder sted: Folketeatret