MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. marts 2023
Kl. 19.30 - søn Kl. 21.55

AIDA I OPERAEN

Verdis storslåede skæbnefortælling om at forelske sig i sin fjende og krigens utilsigtede ofre.

Verdi er indbegrebet af italiensk opera, og Aida rummer nogle af hans mest populære melodier. Operaen med den berømte triumfmarch er både et storslået og intimt værk om kærlighed i krigens skygge.

Den Kongelige Opera har gennem de seneste sæsoner præsenteret en række Verdioperaer i nye iscenesættelser, og nu er turen kommet til hans ikoniske og berømte værk, Aida.

Et overdådigt og dekadent palads er hovedkvarter for et krigsførende og undertrykkende regime. Her lider krigsfangen Aida i det fremmede fangenskab, som et af krigens mange utilsigtede ofre. Gennem sangen synger hun lyset frem i Verdis skæbnefortælling om krig, undertrykkelse og kærlighed. Som mange af Verdis operaer har Aida både en politisk og en personlig fortælling. Denne nye, markante iscenesættelse af den britiske instruktør Annabel Arden fremhæver den personlige historie om den tilfangetagne Aida, der forelsker sig i sin fjende.

Det Kongelige Teaters 1. gæstedirigent, italienske Paolo Carignani, er født i Milano og uddannet ved Verdikonservatoriet. Med den italienske operatradition i blodet leder han et internationalt solisthold, Det Kongelige Kapel og operakoret gennem de mange musikalske højdepunkter i Verdis opera, blandt andet triumfmarchen og den berømte tenor­arie Celeste Aida.

Aida synges på italiensk med danske overtekster.

Spiller på udvalgte dage i perioden 2. Marts til 30. April

 

Finder sted: Operaen