ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. november 2020
Kl. 17.00 - 19.00

Alex Vargas – DR Koncertsalen

Danske Alex Vargas er med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige pop-soul ikke fremmed for Koncertsalen og dens publikum efter hele tre udsolgte koncerter siden 2016. I 2020 er den karismatiske musiker og sanger tilbage i vante omgivelser med sine største hits og nyeste sange.

Alex Vargas havde et yderst produktivt 2019 med et fokus på at udforske sit ”EGO”, der i mere overført betydning har materialiseret sig til hele tre EP’er og to helt særlige forestillinger på Østre Gasværk Teater.

I 2020 skifter den ambitiøse kunstner de skråbrædder fra teateret ud med en storstilet efterårstour på de danske landeveje med koncerter i syv danske byers største venues og musikhuse. Sidste stop på touren hedder København og nærmere bestemt en stor finaleafslutning i Koncertsalen.

I mere end et halvt årti har Alex Vargas stået ud som en artist af en helt særlig musisk støbning med gennemslagskraft først herhjemme og senere et fremstød i udlandet. Siden gennembruddet med sangene ”Solid Ground” og ”Shackled Up” fra debuten ”Giving Up The Ghost” har han med sin sjældent sete kunstneriske udstråling og tryllebindende stemme imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst en stødt stigende fansbase af trofaste koncertgængere.

 

Finder sted: Amager