Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

4. maj 2024
Kl. 12.30 - 14.30

Alt bagage kan vendes til en ressource

Opdag dine egne ressourcer og få hjælp til at skabe forandringer, der vil ændre dit liv.

 

Oplev en forvandlende session: “Alt bagage kan vendes til en ressource”. Tag det første skridt mod at frigøre dig selv fra begrænsninger og opdag dit fulde potentiale. Deltag og opdag din egen styrke og få hjælp til at skabe forandringer, der vil ændre dit liv.

Gratis tilmelding her: Klik her for gratis tilmelding

Det er aldrig for sent

Det handler om at starte og turde, jeg garanterer at der er kun læring eller afklaring på den anden side, det vigtigste i livet er at turde fejle, men også indrømme det, og stadig have mod nok til at prøve igen.

Jeg kender om nogen til hvordan det er at slå sig selv i hovedet og lade dæmoner og fortid styrer, jeg er dog kommet til konklusionen at fejle er at lære, tilgive og rejse sig igen uanset hvad, kan jeg stadig fejle og falde, ja for F….., du og jeg er ikke et offer, så længe du kan rejse dig op

Hvad vil du få ud af foredraget

Jeg kan hjælpe dig med at se, at din fortid og nutid er din største ressource, det vil sige styrke. Mit mål er at gøre en forskel for dig, hvor du er i øjeblikket – om du føler dig låst eller ikke kan se nogle muligheder.

I foredraget vil jeg udfordre dig, stille spørgsmål til dine overbevisninger. En af mine store styrke er, at jeg har prøvet, set og udviklet mig fra meget – fra bunden og til toppen af livet. Jeg vil dele mine erfaringer, og sikre, at du vil føle dig tryg til at stille sprøgsmål og opbygger mod til at begynde rejsen væk fra det der ikke fungere for dig.

 

 

Finder sted: Vanløse