Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. august 2023
Kl. 14.00 - lør Kl. 21.00

Alternative Fashion Week 2023

Vi håber, at du også har lyst til at være en del af modsvaret til den nuværende modeindustri. Så tag en ven under armen, kom til Kulturhuset Indre By og vær med til dette års Alternative Fashion Week CPH.

Sæt kryds i kalenderen d. 11. og 12. august, hvor vi slår dørene op for Alternative Fashion Week CPH 2023 i Kulturhuset, Indre By, og du er inviteret! Kom og oplev catwalks, heriblandt den berømte dekonstruerede AFW-catwalk, hvor vi låner fra teaterverden og modellerne indgår i en fortælling om modeindustrien.
I vores fashion-agora kan du møde bæredygtige designere og støtte deres arbejde. Du kan også opleve talks og paneldebatter om fremtidens bæredygtige mode, workshops der hiver fat i upcycling, de gamle reparationsdyder og meget mere.
Vi offentliggør programmet løbende, så følg med på siden.

I år har vi valgt at fremføre den bæredygtige agenda med et cirkustema. Med sin kontroversielle historie drager cirkusset paralleller til nutidens modeindustri, der kan være lidt et cirkus. Med branchens klimabelastende produktion og manglende sociale ansvarlighed bliver cirkusset en satirisk metafor på eksplosionen af skønhed og kaos. Dertil er det en prioritet for os hos AFW at skabe en manege, hvor spotlightet ikke kun skinner på de mainstream og konventionelle skønhedsidealer. Vi bestræber os derfor på at have et inkluderende og diverst model-cast.

AFW CPHs vision er at promovere en alternativ fremtid for modeindustrien, der har en langt højere grad af respekt og ansvar over for mennesker og natur. Vi ønsker at skabe et rum, hvor vi kan lære og dele bæredygtige alternativer til hverdagen –det kan både væresocialt eller klimamæssigt. I den forbindelse samarbejder vi i år med Fashion Dumpsite – et visuelt projekt, der fortæller os, hvordan det globale syd drukner under modeindustriens overforbrug.
Vi håber, at du også har lyst til at være en del af modsvaret til den nuværende modeindustri. Så tag en ven under armen, kom til Kulturhuset nær Nansensgade og vær med til dette års Alternative Fashion Week CPH.

 

 

Finder sted: Indre By / Kulturhuset