MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. marts 2024
Kl. 19.30 - 21.30

Amagerbro Jazz præsenterer: Baryl

Oplev et sjældent, spændende ungt band med vibrafonist

Amagerbro Jazz er stolt over at præsentere endnu et ungt og meget lovende band. Baryl ledes af den unge vibrafonist og komponist, Viktoria Søndergaard. Det særlige ved kvartettens musik er ikke bare, at vibrafonen er det centrale instrument, men også, at Søndergaards og kvartettens tilgang til jazz på en gang er indfølende og dynamisk, legende og vild.

Foruden Viktoria Søndergaard indgår broderen, trommeslageren Ludvig Søndergaard, kontrabassisten Lukas Loeb og saxofonisten Johan Jep i kvartetten. Samlet er det en meget velspillende kvartet, der bringer Viktorias musik sikkert ud i verden.

Baryl dukkede første gang op i efteråret 2021 – og har siden udgivet to albums og fået Tivolis jazzpris og talentprisen ved Aarhus Jazz Festival. Her lød beskrivelsen ”Band-leader Viktoria Søndergaard mestrer vibrafonen på en måde, hvor begreber som alder og talent bliver helt underordnede, fordi hendes måde at kommunikere musikken på er universel og tidløs. Viktoria er ganske enkelt ovenpå, indfølende og frygtløs, når hun spiller”.

Der er ikke mange vibrafonister i dansk jazz. Så meget desto mere opsigtsvækkende, at vi her har en ung og særdeles kompetent af slagsen, og som ovenikøbet komponerer til eget band.

Line-up:

Viktoria Søndergaard – Vibrafon
Lukas Loeb – Kontrabas
Ludvig Søndergaard – Trommer
Johan Jep – Sax

 

Finder sted: Kvarterhuset