Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. juli 2021
Kl. 17.00 - 19.00

Andreas Brantelid & Bjarke Mogensen – Ofelia Plads

Andreas Brantelid er en af de mest eftertragtede cellister i verden, og har modtaget stor ros fra kritikere verden over. Han har spillet med i en lang række orkesterengagementer, der tæller alt fra London Philharmonic til Seattle Symphony og München Chamber Orchestra, ligesom han har modtaget flere priser for sit spil – herunder Carl Nielsen-prisen i 2015 og International Cello Cello Competition i 2007.

Til Klassisk på Kyssetrappen skal han spille sammen med den prisvindende harmonikanist Bjarke Mogensen, der debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse i 2012. Siden har Bjarke udgivet en række CD’er, spillet sammen med en lang række kunstnere som Bent Fabricius-Bjerre, Benny Andersen og Steffen Brandt og modtaget adskillige hæderspriser og legater – herunder P2’s Lytterpris i 2017 og 1. prisen ved P2’s Kammermusikkonkurrence i 2011.

Koncerten starter kl. 17.00, og inden kan publikum opleve artist talks kurateret af musikjournalister, hvor koncerterne vil blive sat i en musikhistorisk kontekst.

Klassisk på Kyssetrappen er gratis, men kræver bestilling af billetter. Man skal desuden kunne fremvise gyldigt coronapas for at få adgang. Der vil være et mindre billetgebyr ved bestilling. Billetter til koncerterne kan bestilles fra en måned inden de respektive koncertdatoer.

 

Finder sted: Ofelia Plads