MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

11. oktober 2022
Kl. 19.00 - 21.00

ANJA RINGGREN LOVÉN OG JAN GRARUP PÅ BREMEN

ET LIV I VERDENS BRÆNDPUNKTER

Denne aften kan du opleve et tankevækkende foredrag om at arbejde i verdens brændpunkter og vie sit liv til en sag. Med personlige historier giver Anja Ringgren Lovén og Jan Grarup et unikt indblik i deres humanistiske arbejde, der byder på livsbekræftende oplevelser og gribende historier om menneskeskæbner.

Krigsfotografen og heksebørnenes mor
Mød krigsfotograf Jan Grarup og heksebørnenes mor Anja Ringgren Lovén i samtale om deres humanistiske arbejde. Utrætteligt har de begge arbejdet med at dokumentere og fortælle historier om folk på flugt fra krig, klimakatastrofe, religiøse og politiske konflikter. Og Anja har viet sit liv til at hjælpe afrikanske børn, der bliver ofre for overtro og udråbt som hekse.

At finde mening i verdens brændpunkter
Du får et unikt indblik i, hvad der driver Anja og Jan i deres arbejde i verdens brændpunkter, og hvordan de selv overlever at stå ansigt til ansigt med nogle af verdens frygteligste skæbner. Med billeder undervejs i samtalen får du indblik i, hvordan det er at gøre en forskel for andre mennesker, og om de solstrålehistorier og livsbekræftende oplevelser, der holder dem oppe og giver det hele mening.

Om Anja Ringgren Lovén
Anja er landskendt som ildsjælen, der solgte og satsede alt hvad hun ejede for sin sag – Afrikas børn. Med en utrættelig optimisme, vilje og mod har hun formået at give humanitært og frivilligt arbejde en helt ny betydning. I 2020 udgav hun bogen, Heksebørnenes mor, hvor hun deler beretninger fra sit liv og kampen for bedre vilkår til udsatte børn.

Om Jan Grarup
Jan Grarup er en af verdens bedste krigsfotografer og har rejst verden rundt for at dække krige, konflikter og humanitære katastrofer. Hans arbejde afspejler hans tro på nødvendigheden af at fortælle historier om mennesker, der ikke selv er i stand fortælle deres egne historier. Han har gennem sin karriere vundet en lang række priser for sine fotografier.

 

Finder sted: Bremen Teater