Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

27. april 2024
Kl. 14.30 - 15.30

Annette Bjergfeldt på Christianshavns Bogfestival

Christianshavns Bogfestival præsenterer Annette Bjergfeldt som har fået flotte anmeldelser af sine første to romaner – den første er oversat til 19 sprog og den næste og nyeste er på vej ud i verden.

 

Forfatter Annette Bjergfeldt fortæller om tro, håb og skøre familier – med udgangspunkt i sine to romaner ”Højsangen fra Palermovej” og ”Mr. Saitos Rejsebiograf”.

Annette Bjergfeldt har fået flotte anmeldelser af sine to romaner – “Højsangen fra Palermovej” er oversat til 19 sprog og den nyeste er på vej ud i verden.

“Mr. Saitos Rejsebiograf” er en uimodståelig odyssé om livsvilje, hjerterytmer og en fiskerdreng med rav i øjnene. Om søpapegøjer, løbske tangosko og kærlighed i alle størrelser. Første sætning lyder således: “Jeg blev undfanget på et dansegulv i Buenos Aires i 1927”.
Den unge, smukke og oprørske mor, Fabiola, samt – som antydet – tango og sko er væsentlige ingredienser i bogen. Mor og datter tvinges til at flygte ud af Argentina og havner på en forblæst ø i Nova Scotia i Canada, blandt fiskere og andet godtfolk. Hvor det lille samfund ser frem til at Mr. Saitos rejsebiograf kommer forbi og giver kulturelle glimt fra verden.

Annette Bjergfeldt taler blandt andet om familier og længslen efter at høre til. Om at kurtisere tilfældet og vove pelsen, for ellers går lykken lige forbi. Foredraget byder også på kloge og livsbekræftende bud på, hvordan vi kan skabe noget originalt ud af vores liv hver eneste dag.

Og så husker Annette Bjergfeldt os helt sikkert på at en pæn del af “Højsangen fra Palermo” foregår på Christianshavn!

Undervejs vil der være levende uddrag fra romanerne.

 

Finder sted: Biblioteket / Christianshavn