MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. januar 2024
Kl. 19.00 - lør Kl. 20.00

ANTS 1+1=3

ANTS 1+1=3, er en myldrende legemliggørelse af et samfund i miniature. På scenen går fem dansere med stor fysisk styrke og udholdenhed, der sætter krop og bevægelser på myrenes verden. Musikken er skabt af komponist Turkman Souljah.

 

Kampen for overlevelse, fællesskab, styrke og sammenhold i et samfund på kanten af katastrofe. Myren er arbejder, ingeniør, kriger og elsker. Den både dyrker naturen, opretholder den biologiske orden og er villig til at gå i døden for fællesskabet.
En superorganisme og et organiseret samfund, der får den skandinaviske velfærdsstat til at ligne det rene anarki. Fortællingen om myrenes liv er historien om de helt store temaer i små størrelser. Hvordan de mest undseelige insekter, som de fleste måske mest ser som en pestilens, i virkeligheden kan vise mennesker vejen frem i en verden præget af grænseløs individualisme og udfordringer, der kalder på kollektive svar.

Forestillingen forsøger at matche myrernes store styrke, vilje og risikovillighed, og inviterer hermed publikum helt med ind i tuen og sætter naturvidenskaben i bevægelse og samfundet under lup.

ANTS 1+1=3 er skabt i tæt dialog med myre ekspert og seniorforsker Hans Joachim Offenberg fra Institut for Bioscience ved Århus Universitet, som bla. er forfatter til bogen ”ants”.

 

Finder sted: dansekapellet