MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. juli 2021
Kl. 11.00 - 12.00

ArkitekTUR for familier

Arkitektur er her, der og alle vegne. Det er vejene, vi går på, husene vi bor i og legepladsen, hvor vi gynger. Kom med os på familietur i byen. Vi går på opdagelse og sætter sanserne i spil, når vi ser, mærker, lytter og bliver klogere på, hvad arkitektur er.

Området lige omkring Dansk Arkitektur Center er fantastisk, fordi det rummer alt fra nye bygninger, gamle huse, store asfaltveje, smalle brostensgader og bindingsværkshuse til slotte, haver, pladser, broer, kanaler, mursten og beton. Vi tager på opdagelse og undersøger, hvorfor husene ser forskellige ud. Hvad er det for historier, husene kan fortælle? Kan man se på et hus, hvem der bor der? Hvor finder vi spor fra gamle dage? Hvorfor er så mange huse bygget af mursten? Kan huse føles forskelligt? Måske opdager I nye sider af byens rum?

Vi vil med turen give familier mulighed for at gå en tur sammen, og samtidig få viden og inspiration til at fortsætte snakken om arkitektur derhjemme. Vores guider på turen er Dansk Arkitektur Centers erfarne undervisere, der tager jer med ind i arkitekturens forunderlige verden.

Tag med på en sjov, lærerig og anderledes guidet familietur.