Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. december 2023
Kl. 20.00 - 21.30

Arkitekturhovedstad – er det ren reklame?

Roskilde har en festival, Bilbao et kunstmuseum og Allinge har Folkemødet. Men hvad med København? Efter et år som verdens Arkitekturhovedstad, har København så arkitekturen?

 

Et år som verdens Arkitekturhovedstad er ved at være gået. København bevarer titlen to år endnu, men det er tid til at gøre status: Hvad har det betydet at København har titlen?

Kom og mød Københavns stadsarkitekt, Camilla van Deurs og kommunikationsrådgiver Sune Bang i en samtale med Ane Cortzen om byer, branding og betydning. Aftenen indrammes af lyden af København fremført af Helene Simonsen på tværfløjte.

Det er UNESCO som har udpeget København som verdens Arkitekturhovedstad i 2023. Året har været spækket med aktiviteter og events, der sætter fokus på Københavns arkitektur. Mange aktører har deltaget og som borger er du blevet opfordret til at deltage og gå med ud og opleve arkitekturen. Men hvad betyder det for en by at blive udnævnt? Eller at markedsføre sig på baggrund af et event eller en særlig bygning? Hvilken effekt har det? Og er det kun dem, der i forvejen er opmærksomme, som opdager det?

Kom og vær med til årets sidste AfterDAC, hvor vi tager en status på København 2023 – World Capital of Architecture.

Om AfterDAC
AfterDAC er en aften med perspektiv og fordybelse. Arkitekt og TV/radiovært, Ane Cortzen, styrer os sikkert igennem en samtale med inviterede gæster om kunst, arkitektur, by og kultur. DAC Café serverer torsdagsmiddag, inden samtalen, med udsigt over havnen. Køb din madbillet, sammen med din entrébillet. Billetten giver også adgang til alle husets aktuelle udstillinger. Her står vores arkitekturkyndige værter parat, til at tale om udstillingen med dig.

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt. Der skal bestilles billet på forhånd.