MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

24. juni 2022
Kl. 00.01 - 23.59

Art in a Day 2022

Den 24. juni fra 00:01 til 23:59 åbner Københavns seks kunsthaller dørene og fylder hovedstaden med et summende program af gratis kunstoplevelser skabt af en perlerække af danske og internationale performancekunstnere.

 

Henrik Vibskovs stemningsfulde parade marcherer gennem gaderne, bobleindkapslede dansere får Monster Chetwynds kæmpeøje til at græde, Arvida Byström inviterer på date med en sexdukke, en kanalrundfartsbåd tager dig med på performancetur på vandet, og en kunstfest på Refshaleøen slutter døgnet med et brag.

Art in a Day er en årlig folkefest med performancekunst i alle afskygninger, som foregår i kunsthallerne og ude i byens rum – fra baggårde og butiksfacader til broer, kirketårne og på vandet.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage – ligesom det er gratis at komme ind på kunsthallerne.
Følg ruten fra kunsthal til kunsthal, eller lad dig overraske af de performances, der popper op over hele byen døgnet igennem.
Offentliggjorte navne: Henrik Vibskov l Monster Chetwynd l Arvida Byström l Tosh Basco (fka boychild) l Følg med i løbet af foråret, hvor det fulde program offentliggøres.

STØRRE END NOGET, VI KUNNE HAVE SKABT HVER ISÆR
Art in a Day er skabt af Københavns seks kunsthaller, der har slået sig sammen om denne årligt tilbagevendende folkefest for performancekunst. Art in a Day flytter kunsten ud i byrummet, så endnu flere får mulighed for at opleve performancekunstens etablerede stjerner og nye talenter i et døgn fuldt af mangfoldige, forunderlige og interagerende kunstoplevelser.

Den Frie Udstillingsbygning, Copenhagen Contemporary, Nikolaj Kunsthal, O – Overgaden, Kunsthal Charlottenborg og Kunstforeningen GL STRAND.

 

Finder sted: København