Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. februar 2024
Kl. 17.00 - 19.00

ARTIST TALK / CHRISTINE CLEMMESEN

Billedkunstner Christine Clemmesen er aktuel med soloudstillingen Handed to Eyes i Møstings. Den 21. februar kan man opleve hende i en samtale med kunsthistoriker og kurator Tone Bonnén.

Christine Clemmesens kunstneriske praksis afspejler en interesse for forholdet mellem billeder, deres materialitet og rumlige præsentation. Clemmesen tager ikke fotografier; hun skaber dem på en måde, der udfordrer den traditionelle opfattelse af mediet. Gennem en årrække har hun udformet sine fotografiske værker i varierende materialer, hvor unikke rammer ofte tilføjer en ekstra dimension til hendes udforskning af billedets rum. På udstillingen indgår således flere værker, hvor billede og ramme aktiverer hinanden og tilfører betydning og agens, og hvor rummet i selve rammen anvendes til en fortsættelse af kompositionen i billedet. Det er fotografi i et udvidet felt, hvor værkerne vedvarende befinder sig i et poetisk mellemrum mellem billeder og rumlige konstruktioner.

Christine Clemmesen er uddannet fra The Slade School of Fine Art i London samt Glasgow School of Art. Hun har tidligere udstillet på Rønnebæksholm (2022), Vandrehallen (2021), Gæsteværelset hos Tone Bonnén (2021) og Fotografisk Center (2020). I 2022 var hun nomineret til den internationale fotografipris FOAM Paul Huf Award.

 

Finder sted: Frederiksberg