Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. juli 2023
Kl. 21.00 - 23.00

Astrid Engberg i Musikhuset

Her kan publikum opleve et af de mest interessante nyere navne på den danske livescene. Astrid Engberg definerer en del af vores musikalske fremtid. Den, der består af musik, skabt i dagligstuen eller i hjemmestudiet, udelukkende ved brug af computere og preindspillede musikalske forløb, naturligvis tilsat vokal. Astrid Engbergs inspirationer henter en del fra den tilbagelænede groove-new soul, der backer en inciterende og intim vokal indsats.

Hendes forfriskende indslag inden for nutidig musik har givet hende et stort og internationalt publikum med turnéer i Sverige, Italien og Frankrig og naturligvis i Danmark.

Astrid Engberg udgav i 2020 albummet TULPA på det danske label Creak.Inc, som fik anmeldernes ros for overrumplende styrke, teknisk og kunstnerisk overskud. I 2021 modtog hun Danish Music Awards Jazz for årets vokaludgivelse samt Musikprisen Steppeulven som årets producer.

Koncerten i Musikhuset København byder både på ny musik fra Astrid Engbergs kommende album samt nyfortolkninger af musikken fra hendes første udgivelse.

 

Finder sted: Musikhuset