Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21. maj 2023
Kl. 11.00 - 13.00

“AT VÆRE FORÆLDER PÅ SIDELINJEN” – Digitale Krænkelser og Online Adfærd

“Jeg har set rigtig mange ting og også meget traumatiserende
videoer fra da jeg var helt lille.

Jeg så den der video fra Marokko, da jeg var cirka

11 år, og jeg vågnede en nat og var nødt til at gå ind til min mor og fortælle det, fordi jeg var så ked af det.

Men jeg føler efterhånden, at jeg har set så meget at jeg ikke engang bliver ked af det længere.” – Elev i 9. klasse

 

Hvordan kan vi forældre støtte og guide vores børn allerbedst i forhold til deres online færden, online adfærd og alt hvad der hører med herunder?

Hvordan sørger vi for, at VI ikke bliver dem, der ender med at trække skyld og skam nedover vores børn, når de åbner op om noget, der er sket på nettet?

Kender du som forælder til alle begreberne inden for digitale krænkelser? Hvordan fremgangsmåden er ved “Grooming“?

Og hvordan skaber vi tillidsrelationen til vores barn, så ikke de ender med at holde alle de her tunge og ubehagelige oplevelser for dem selv? Og hvordan starter vi overhovedet dialogen?

Mit navn er Amandha Sjøholm,

Jeg er kvinden bag OMTANKE. Min drøm var at blive politibetjent. Det blev jeg, og jeg elskede det; lige indtil jeg ikke gjorde det mere.

Mit hjerte banker for børn og unge – og de har brug for al den støtte og hjælp de kan få til at blive klædt godt på til livet og dets udfordringer.

Jeg ville noget mere; derfor åbnede jeg OMTANKE – Jeg forebygger og hjælper børn og unge til en god online adfærd samt klæder dem og deres forældre – og alle omsorgspersoner omkring dem på til at forstå, hvad digitale krænkelser egentlig er, og hvorfor det er så alvorligt.

Jeg har allerede mødt over 1000 elever på min rejse som selvstændig og ikke mindst en masse engagerede og bekymrede forældre, pædagoger og lærere. Vi skal alle kende til den her verden og kunne hjælpe vores børn og unge, når de står over for forskellige oplevelser online; derfor vil jeg gerne invitere dig med til en hyggelig formiddag, hvor vi kommer hele emnet digitale krænkelser og online adfærd rundt.

Inviter din ven eller veninde, ægtefælle eller kæreste med – jo flere vi er, der bliver klogere på det her felt, jo bedre kan vi hjælpe vores børn og unge.

Jeg glæder mig meget til at møde jer.

I kan læse meget mere om mig og min mission på www.omtankeas.dk eller finde mig på Facebook eller Instagram, hvor I kan få en lille følelse af hvem jeg er som afsender.

 

Finder sted: Indre By / Kulturhuset