MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. januar 2024
Kl. 10.00 - 23.59

Attitudes

Attitudes er et kapacitetsopbygnings- og co-produktions projekt inden for hip hop-dans.

Attitudes har til formål at skabe en platform for kunstnerisk skabelse, international udveksling for bæredygtige produktioner og grønnere turnéer. Attitudes tilbyder en bred vifte af aktiviteter til et ungt og til et mangfoldigt publikum, der kan opleve den brede og forskellighed, som hip hop-dans har at byde på. Attitudes har fokus på udvikling af danse potentialet og fokus på hip hop dansekunstnerne har i forhold til kulturorganisationer og tilskudsgivere i de deltagende europæiske lande. Attitudes har til formål at skabe og afprøve modeller for inklusive arbejdsprocesser inden for kunstnerisk kuratering og kommunikationsstrategier ved at engagere kunstnere fra hip hop-fællesskaberne i beslutningsprocessen.

Attitudes består af 6 partnere, der er professionelle organisationer med bred erfaring inden for samarbejde inden for hip hop-dans og scenekunst: Norrlandsoperan (SE), Dansekapellet (DK), hip hop-dansefestivallerne HOP (ES) og Summer Dance Forever (NL), Kampnagel (DE) og koreograficentret CCNRB (FR).

Attitudes vil resultere i 6 fællesproduktioner, hvor publikummer samles på 25 forskellige spillesteder i 6 lande. De involverede kunstnere vil få mulighed for at møde potentielle nationale og internationale samarbejdspartnere. I løbet af mere end 150 workshops, 30 seminarer eller talks, 28 residencies, vil hip hop-danse kunstnere såvel som publikummer mødes for at opbygge færdigheder, skabe stærkere fællesskaber og opleve glæden ved dans.

Attitudes anvender hip hop-fællesskabsprincippet “Each one teach one” (hvor alle i fællesskabet påtager sig ansvaret for at dele viden) inden for kapacitetsopbygningsaktiviteterne: kunstnere, kulturarbejdere og publikum er alle forbundet og drager fordel af fælles færdigheder og erfaringer.

 

Finder sted: dansekapellet