MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

AUGUST ROSENBAUM PÅ BREMEN

AUGUST ROSENBAUM + SPECIAL GUESTS: JADA, COCO O, SCHOOL OF X, LIL HALIMA M.FL

August Rosenbaum kommer til Bremen Teater den 1. april, hvor han for første gang udfolder sit anmelderroste album “songs people together” live i et unikt visuelt setup med live band, scenografi og en stjernespækket række af musikalske gæster som Jada, Coco O og School of X. Vær med til den eksklusive livepremiere med Rosenbaums egen vokal og flygel i midten.

August Rosenbaum er i øjeblikket aktuel med det anmelderroste album “songs people together”, hvor han for en stund træder væk fra tangenterne og selv lægger stemme til sine kompositioner med hjælp fra prominente sangere – heriblandt Coco O. og amerikanske Ian Isiah. Albummet er skrevet og produceret sammen med Robin Hannibal (Rhye, Quadron) og tæller øvrige samarbejdspartnere som Rasmus Littauer (School of X) på trommer og Selma Judith på harpe.

August Rosenbaum svæver let mellem musikalske stilarter. Han kan skrive tidløse popsange, men har også skrevet utallige kompositioner til film, TV og kunstinstallationer og senest musikken til en ballet i samarbejde med Kim Gordon (Sonic Youth). Han har tidligere udgivet fem anmelderroste instrumentale album, vundet Danish Music Awards og samarbejdet med bl.a. Quadron, Rhye og Nils Frahm.

 

Finder sted: Bremen Teater