Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. november 2022
Kl. 21.00 - lør Kl. 22.20

Aveny-T – Sætter den populære ungdomsserie SEX på scenen

Den 17. november 2022 præsenterer Aveny-T forestillingen SEX af den debuterende teaterinstruktør og dramatiker Leo Clara Mendes. SEX er baseret på Leo Clara Mendes’ populære ungdomsserie af samme navn fra TV2 PLAY. På scenen står de fire skuespillertalenter Clara Dessau, Nina Rask, Hanin Georgis og Nanna Eide

I SEX møder vi den 20-årige Cat, som frustreret befinder sig i et sexløst forhold med kæresten Simon. Efter en aftenvagt på Sexlinjen ender Cat i et passioneret kys med kollegaen Selma. Det sætter gang i alt fra forvirring til begær hos Cat, da hun pludselig er splittet mellem den trygge kærlighed til Simon og en spirende forelskelse i Selma. Hun prøver desperat at undgå at såre nogen, men ender med at såre alle. 

SEX handler om sex og alt det udenom og rundt om – sex når det er besværligt, grimt og grænseoverskridende. Om lyst og ulyst, om køn, begær, forelskelse og venskab. Fortællingen handler om, hvordan vi taler – og særligt hvordan vi ikke taler – om følelserne, der følger med. Alle karaktererne føler sig forkerte og er fanget i egne og andres forventninger om, hvordan de bør have det i deres nære relationer – uanset om det er romantiske, seksuelle eller venskabelige. SEX stiller skarpt på sprogets og narrativets kraft – for den, der fortæller historien, er også den, der definerer den virkelighed, der opleves. 

HOLDET BAG OG PÅ SCENEN

Bag forestillingen står instruktør og dramatiker Leo Clara Mendes, der dimitterede som manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2021. Allerede før Leo Clara Mendes blev færdiguddannet, kunne de tilskrive sig titlen som konceptudvikler og forfatter bag den anmelderroste ungdomsserie Sex (2020) på TV2 PLAY. Med SEX på Aveny-T debuterer Leo Clara Mendes denne gang på teatret som instruktør og dramatiker. Om SEX udtaler de: 

“SEX er en meget vigtig historie for mig, og jeg glæder mig til at omsætte serien til teater. Det er en spændende kunstnerisk proces og en mulighed for at undersøge tematikkerne og historien fra helt nye vinkler. Det er vigtigt for mig, at stykket er et værk i sig selv, og derfor vil det også være en helt anden oplevelse at komme i teateret og opleve fortællingen som scenekunst.”

I SEX står fire spirende skuespillertalenter på scenen. I hovedrollen som Cat ses Clara Dessau, der tidligere kunne opleves på tv-skærmen i den populære DR3-ungdomsserie Lover (2020). I rollen som Cats kæreste Simon ses Hanin Georgis, der kommer med tidligere erfaring fra forestillingerne Insideren (2021) på Teater Katapult og Pagten (2019) på Aarhus Teater. Nanna Elisabeth Eide, der spiller rollen som Cats bedste ven, Nanna, har ligeledes spillet med i Pagten (2019) på Aarhus Teater, hun dimitterede fra Den Danske Scenekunstskole i 2020. I rollen som Selma ses Nina Terese

 

 

Finder sted: Frederiksberg