Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. marts 2024
Kl. 10.00 - søn Kl. 18.00

Aware – arkitektur og sanser

Arkitektur kan skabe spænding eller vække ærefrygt, tilbyde ophold og ro eller fostre forbindelser. Den kan skabe omsorgsfulde og beskyttende rammer, eller stimulere din nysgerrighed, fremkalde uventede følelser og give nye perspektiver på verden.

Din krop og følelser påvirker, hvordan du har det i et rum – men arkitekturen spiller aktivt med. Formgivningen af rum kan invitere til, at du gør bestemte ting: springer eller råber, bevæger dig hurtigt eller langsomt, er aktiv eller passiv, opløftet eller afslappet, tilbagetrukket eller tiltrækker dig opmærksomhed.

Den dynamiske relation mellem rum og menneske er det væsentligste fokusområde for 3XN/GXN’s arbejde og understreger den vedvarende effekt, arkitektur har på os og vores omgivelser.

Installationerne i Aware præsenterer nogle af arkitekturens grundlæggende principper: ikke i mursten, beton og stål, men som relationen mellem krop og rum, mellem rumlig atmosfære og menneskelige følelser. AWARE inviterer dig til at udforske og reflektere over, hvordan du oplever forskellige rum. Udstillingen dykker ned i adfærdsprincipperne bag arkitektur og deres evne til at påvirke os.

Hjemme, på arbejde, i skole … vi befinder os næsten altid i arkitektur. Aware tematiserer spørgsmålet om hvilken emotionel effekt arkitekturen har på dig og på din livskvalitet.