MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2024
Kl. 20.00 - 23.59

Bear Garden (SE) + support: ELJO

I forbindelse med den nye udgivelse “Up”, gæster fantastiske Bear Garden Musikcaféen til marts.

 

Siden udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum i 2019 og opfølgeren “Sunshine Fruit” fra 2021, har Bear Garden konstant udforsket nye genreområder inden for instrumentalmusikken og udviklet sit eget visuelle udtryk.

Musikken er umulig at genrebestemme, som en kamæleon der pendulerer mellem et støjende progressivt udtryk og en moderne poplyd. Bear Garden har undervejs høstet roser fra anerkendte musikjournalister og optrådt på festivaler og klubber rundt om i Europa, hvilket har medført en stødt voksende fanskare.

Nu er Bear Garden aktuel med Up (Del 1) som er første del af fuldlængdealbummet “Up”, som udkommer i februar 2024. Den seneste single “Up” er allerede placeret som “Beat of the uge” på BBC 6 Music og har fået en del airplay på kanalen.

I marts 2024 spiller Bear Garden i Stockholm, Malmø, Göteborg og – for første gang – København.

– Bandet og jeg er super spændte på at komme ud og spille den nye musik live. Turnéen og musikken bliver større, mere udtryksfuld og melodisk end før – og med overraskelser for publikum.

 

ELJO:

I grænselandet mellem det akustiske og elektroniske skaber ELJO et meditativt drømmende lydunivers med elementer fra både moderne nordisk jazz og minimalistisk elektronisk musik. Med Elias Lykkeskov og Johannes Bohn på henholdsvis keyboards og trommer, er ELJO en unik live-oplevelse, hvor alle elementer – både elektroniske og akustiske – spilles live.

Det kreative startskud til ELJO var en ambition om at skubbe til de musikalske grænser ved at sammensmelte og forene den programmerede og repetitive elektroniske musik med den improvisatoriske jazz – to umiddelbart modsætningsfyldte genrer. Elias og Johannes startede nemlig begge deres musikalske karriere som jazzmusikere, men blev uafhængigt af hinanden ramt af en metaltræthed overfor jazzmiljøets præstationsræs og konkurrenceprægethed.

De to musikere søgte hver især væk fra jazzen og videre ud i det musikalske landskab, hvor de begyndte at arbejde med andre genrer såsom pop, hiphop, elektronisk musik og folk. Med ELJO tager de to musikere nu det bedste fra deres fortid i jazzen og smelter det sammen med det bedste fra den elektroniske lyd, de senere dyrkede, til et nutidigt, fremadskuende musikalsk udtryk.

ELJO arbejder i skrivende stund på deres debutalbum, som de forventer at udgive i
efteråret 2024.

 

Finder sted: HUSET