MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. juli 2021
Kl. 10.00 - fre Kl. 17.00

Beats By Girlz

For musikinteresserede piger, transpersoner og ikke-binære på 13-16 år.


Kunne du tænke dig at lære at lave dine egne beats og elektronisk musik. Og møde andre musikinteresserede på din egen alder?

I sommerferien afholder Beats By Girlz elektronisk musik-camp kun for piger, transpersoner og ikke-binære. 

Tre dage med musikproduktion fra kl. 10 til kl. 17. Den sidste dag afslutter vi med et ‘show and tell’ arrangement for familie og venner. Kom og vær med!

I løbet af de tre dage vil du lære at bruge et musikprogram på computer og få redskaberne til at producere dine egne numre sammen med de andre deltagere. Vi skal optage med mikrofon og spille på keyboards, lave beats og indspille akkorder og melodier. Vi hygger selvfølgelig også med snacks og frokost, som er inkluderet i prisen.

Undervejs kommer en  gæsteartist forbi og kaster stjernestøv og inspiration over dagen. I Roskilde bliver det Ida Kudo og i Aarhus bliver det (TBA)

Alt dette sker i trygge og kreative rammer med jævnaldrende musikinteresserede.
Du behøver ikke at kunne en masse om musik eller elektronisk musik i forvejen. Hvis du har lysten og er nysgerrig på at lære noget nyt og bare elsker musik, kan du deltage. Vi er to erfarne musikproducere fra Beats By Girlz, der hjælper dig hele vejen fra start til slut. Der er plads til højst 10 deltagere pr. camp.

 

Finder sted: Roskilde