Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. november 2021
Kl. 20.00 - lør Kl. 21.20

BECOMING BIRD

En af de mest populære google-søgninger i kølvandet på COVID-19 var variationer over spørgsmålet “Are the birds getting louder?” Den indfundne stilhed og mennesketomhed, som fulgte af første bølge af pandemien, gav pludselig plads til dyrene på ny, og tiltagende fuglesang blev en smuk og ildevarslende påmindelse om en verden uden mennesket, der pludseligt trængte sig på.

BECOMING BIRD er et lydværk og en rituel undersøgelse af, hvordan vi på ny kan danne pagt med naturen uden mennesker. Du inviteres til at lytte til fraværet af mennesket og de sidste gisp af en døende art, når du med en audiowalk i ørerne går gennem kødbyen ned mod Sort/Hvid. Her venter ritualets fuldbyrdelse. Tjære, fjer, en art selvpåkaldt ydmygelse og straf, nydelse af menneskets fravær, fortryllende ro, uudholdelig larm. Hvordan ser verden ud uden mennesket? Hvordan ser verden ud fra naturens perspektiv?

Værket skabes af scenograf Nathalie Mellbye, musiker Christian Vogel, skuespiller Patrick Baurichter og det anonyme kollektiv Mycelium. Med dette ritual danner de pagt med den natur, som vi i stigende grad er blevet fremmed for.

 

Finder sted: Kødbyen