Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. august 2021
Kl. 19.30 - søn Kl. 21.00

Begærets mysterier – Det Kgl. Teater

Wagner, Mozart, Cher og Queen – som du aldrig har fået dem før.

Mørk og humoristisk operathriller sunget af et stjernecast fra Operaens solistensemble og særlige gæstestjerner. Musikken spænder fra Wagner og Mozart til Cher og Queen. De fantastiske kostumer designes af Henrik Vibskov.

Gådefulde Hr. D har sat et selskab stævne en sen aften på et slidt forstadsmotel. Scenen er sat for en række mystiske og sanselige hændelser. Hvilke overraskelser venter mon Hr. Ds intetanende gæster?

Den polske instruktør Krystian Lada præsenterer en morsom og overraskende forestilling om kærlighed, længsel og død – og om livets og begærets mangfoldighed og diversitet. Lada er inspireret af polsk folketeatertradition, David Lynchs dunkelt poetiske univers og RuPauls samfundssatiriske tv-show.

Ewa Strusińska dirigerer Det Kongelige Kapel i en atmosfæremættet, musikalsk mosaik fra barok over formfuldendt wienerklassik og storladen senromantik til Piazzollas inciterende rytmer og den potente arv fra rockmusikkens Queen.

Den Kongelige Operas Wagner-sopran, Ann Petersen, er i sit es med blandt andet Isoldes Liebestod, og hun får følgeskab af sangerne Elisabeth Jansson og Simon Duus i denne helt nye, både underholdende og tankevækkende opera.

OBS: Se link for tider og billetinfo

 

Finder sted: Indre By