Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. september 2020
Kl. 20.00 - lør Kl. 20.00

Betty Nansen Teatret præsenterer LIVSTIDSGÆSTERNE – en ny komedie af alle dem, der er Line Knutzon

Foto PR
Foto PR

Dramatiker Line Knutzon har skrevet en komedie om menneskets mange personligheder og de mange indre borgerkrige, vi dagligt fører med os selv. Forestillingen er instrueret af Elisa Kragerup og har premiere den 25. september 2020.

I LIVSTIDSGÆSTERNE optræder seks personligheder i én og samme person. Det giver hver dag anledning til mange diskussioner, skænderier og splittelser mellem dem. Bør jeg spise den flødebolle? Hvorfor købte jeg ikke den andelslejlighed i 2003? Er jeg ved at skifte partifarve? Det er ikke nødvendigvis nemt at blive enig med sig selv om.

Hver dag skal vi være os selv i mange forskellige situationer. Derfor har vi også mange versioner af os selv. Der kan samtidig være personlighedstræk, der udvikler sig, nogle fortrænges og andre er blevet glemt:

“Nogle dage er man jo kun fem år. I månedsvis kan man være to år. Og så kan man et kort øjeblik være 60 år og ti minutter senere være et fornuftigt 40-årigt menneske, der skal have fornyet sit pas hos borgerservice…”, udfolder Line Knutzon.

Som instruktør og kunstnerisk leder på Betty Nansen Elisa Kragerup formulerer det:

”Alle dem, der er Line Knutzon har endelig! skrevet en ny forestilling. Jeg har ventet længe på Lines næste store stykke og er rigtig glad for, at det er os, der kan præsentere det.”

Scenen er sat med inspiration fra surrealismen og er med til at fortælle historien om, hvor absurd det er at være menneske.

Forestillingen har været to år undervejs og er skabt som en del af en samlet proces kaldet BETTY UDVIKLER i samarbejde med Bikubenfonden, hvor der udvikles forestillinger på tværs af kunstarterne over længere stræk med workshopforløb og kollektive tanker. Forestillingen er støttet af Wilhelm Hansen Fondens husdramatikerordning.

MEDVIRKENDE Niels Ellegaard, Ena Spottag, Elliott Crosset Hove, Tryggvi Sæberg Björnsson, Xenia Noetzelmann, Maria Rossing
MANUSKRIPT Line Knutzon
INSTRUKTION Elisa Kragerup
SCENOGRAFI Karin Gille

SPILLEPERIODE 25. september – 24. oktober 2020
SPILLETIDER tirsdag – fredag klokken 20.00, lørdag klokken 16.00 og klokken 20.00
STED Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C
BILLETTER 155-395 kr.
LINK TIL BILLETTER bettynansen.dk

 

Finder sted: Frederiksberg