Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. maj 2023
Kl. 19.30 - tors Kl. 21.00

Biolog Anders Kofoed gæster Bremen

Hvorfor dør danskere næsten altid før de bliver 100 år? Det virker ikke retfærdigt, når hajer, skildpadder og ja selv muslinger kan leve i århundreder. Der må være noget vi kan lære af dem og naturen.

Den kendte biolog Anders Kofoed tager dig i hånden på rejsen mod evigt liv…eller i hvert fald derhen ad via foredraget ”Sådan Kan Du Leve Evigt”. I samarbejde med tudegrimme nøgenrotter, udødelige vandmænd og ældgamle hajer, får du den nyeste forskning om aldring serveret. Leveret med humor, lune men vigtigst af alt stor faglighed. For det er et spørgsmål om liv eller død. Du vil blive klogere, gladere og med stor sandsynlighed får du ekstra leveår foræret under dette foredrag – og hvor ofte sker dét i ens liv?

Som biolog og dyreekspert trækker Anders Kofoed også på sine store viden om dyreriget og drager paralleller til dyrenes forskellige udviklingsstadier, i et forsøg på et vise at mennesket faktisk ikke er så unikt endda – som han selv udtrykker det: ”Naturen er forunderlig, finurlig og fantastisk! Ligegyldigt hvad Steven Spielberg, James Cameron og J.K. Rowling finder på, så bliver det aldrig mere syret og eventyrligt, end hvad Moder Jord har at byde på”.

Anders Kofoed har tidligere arbejdet for bl.a. ZOO, Knuthenborg Safaripark og Den Blå Planet, dengang det hed Danmarks Akvarium, men han er primært kendt fra Go’ Morgen Danmark hvor han utallige gange har været deres ekspert omkring biologi og dyrespørgsmål. Han har også dykket med hvidhajer, gravet regnorme ud blandt krokodiller, blevet nyst i øret af en elefant og så har han brugt 8 somre på at redde havskildpadder i Grækenland. Anders Kofoed er ligeledes forfatter til bogen ”Meningen Med Livet” samt flere naturbøger – og så var han vært med Sebastian Klein og Vicky Knudsen i TV2’s serie ”Vores Vilde Vej” og DR2’s temalørdag ”Sådan Lever Du Evigt”, som dette foredrag tager delvist udgangspunkt i. Han er tillige kendt som en af Danmarks dygtigste formidlere om forskning, natur og dyr…også menneskedyr, og Anders Kofoed formår på en let og forståelig måde at gøre biologi vedkommende og aktuelt for alle alderstrin.

 

Finder sted: Bremen Teater