Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. august 2021
Kl. 17.00 - man Kl. 19.00

Bjarke Mogensen & Opus Zoo – Ofelia Plads

Den prisvindende Harmonikanist Bjarke Mogensen debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse i 2012. Siden har Bjarke udgivet en række CD’er, spillet sammen med en lang række kunstnere som Bent Fabricius-Bjerre, Benny Andersen og Steffen Brandt og modtaget adskillige hæderspriser og legater – herunder P2’s Lytterpris i 2017 og 1. prisen ved P2’s Kammermusikkonkurrence i 2011.

Ud over at spille sammen med Andreas Brantelid den 29. juli, kan publikum også glæde sig til at opleve Bjarke på scenen sammen med kvintetten Opus Zoo, der udelukkende består af professionelle musikere. Siden gruppen blev dannet i 2013, har de spillet en lang række koncerter i kirker og musikforeninger landet over. Kvintettens kendingsværk er Luciano Berios ”Opus Number Zoo”, hvor historien om en høne fortælles, mens musikken spiller. Opus Zoo medvirkede i 2014 i P2’s Kammermusikkonkurrence.

Koncerten starter kl. 17.00, og inden kan publikum opleve artist talks kurateret af musikjournalister, hvor koncerterne vil blive sat i en musikhistorisk kontekst.

Klassisk på Kyssetrappen er gratis, men kræver bestilling af billetter. Man skal desuden kunne fremvise gyldigt coronapas for at få adgang. Der vil være et mindre billetgebyr ved bestilling. Billetter til koncerterne kan bestilles fra en måned inden de respektive koncertdatoer.