Blær & Bobler – Nordic Sommelier Academy
Kan du finde rundt i de mange mousserende vine? Ved du hvad forskellen er på feks. Prosecco, Cava, Cremant og Champagne?
Vi taler om forskellene og lighederne feks, boblernes størrelse og hastighed i glasset på de skønne mousserende vine og hvordan vi oplever vinene – mundfølelsen og meget mere.
Næste gang du står med et glas bobler til en reception kan du måske identificere, hvad der bliver serveret ved blot at kigge på glasset eller ved at dufte til glasset og imponere daten, kæresten eller kollegaerne med dine nye skills.
Til denne vinsmagning er ingen spørgsmål for små eller for pinlige.
Der kræves ingen forudsætninger at deltage udover at være nysgerrig og gerne vil lære mere om vin.
Vores mål er at formidle vin i øjenhøjde, give deltageren viden og redskaber som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.
Kurset varetages af Sommelier & Stifter af Nordic Sommelier Academy Camilla Plougsted