Bønner & Biodiversitet

Kom godt i gang med plantebaserede måltider. Denne aften byder på fællesspisning og masser af viden om råvarer og madkultur.
Vær med til at udforske kost fra forskellige vinkler: Hvilke myter, kulturelle forhold, vaner mm. spænder ben for, at vi kan komme i gang med den plantebaserede kost, og hvad kan vi gøre for at adressere dem?
Madboks kokkererer et lækkert vegetarisk måltid til os og efter fællesspisningen vil forskellige fødevare- og biodiversitetseksperter fortælle om hvordan vi hver især og i fællesskab kan styrke et fødevaresystem, der holder os og kloden sunde og i trivsel i fremtiden.
Marie Sainabou Jeng fra Madland er moderator for samtalesalonen.
Viden fra aftenen vil føde ind i Det Lokale Klimatopmøde på Amager, hvor vi ser på, hvordan vi gennem ændringer inden for bevægelse, bønner, bolig, beklædning og biodiversitet kan reducere vores CO2-aftryk og skabe (et) sundere liv.