Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. maj 2023
Kl. 13.00 - 14.00

Børnereleasekoncert med Jorden Rundt med Malene Kjærgård

Tag jeres børn med til fejringen af det prisvindende band “Jorden Rundt”s helt nye album. Du vil være en del af urpremieren på liveopførslen af alle de nye sange. Der vil være masser af musik, spændende historier, pyntet op til fest og mulighed for børn og forældre for at møde bandet efter koncerten.

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden. Det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum. Både børn og voksne inviteres til at være en del af koncerten og i, hvordan historien denne dag udvikler sig.

Hvorfor er der i grunden aldrig helt stille på Cuba? Hvorfor hænger der en klokke henover Yukonfloden? Hvorfor kaster de med farver i Indien og lotusblomster i Thailand? Og hvad er egentlig en savusauna?

Til en ”Jorden Rundt” koncert kommer børnene med på en interaktiv musikalsk rejse, hvor de bl.a. vil være med til “Mardi Gras” i New Orleans, en hæsblæsende farvefest i Indien, se kirsebærtræerne blomstre i Japan og drømme stort til lotusfest i Bangkok.

 

Finder sted: Islands Brygge / Kulturhuset