MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

14. februar 2022
Kl. 10.00 - lør Kl. 16.00

Børnesjov i Den Sorte Diamant

I vinterferien inviterer Det Kgl. Bibliotek alle nysgerrig børn og deres voksne til skattejagt og kreativt værksted med skatteæsker i Det Kgl. Biblioteks fascinerende bygninger. Her kan du prøve at lave kreative skatteæsker og gå på skattejagt efter Det Kgl. Biblioteks store skatte i udstillingen SKATTE.

Fold skatteæsker i det kreative værksted

Byg din egen skatteæske til din personlige skat. Når du har foldet din skatteæske kan du dekorerer den i vores kreative værksted. Din skatteæsken laver du i det særlige syrefrie pap, som biblioteket laver æsker af på den store Boksmaskine. Æskerne bruges normalt til at opbevare bøger og andre vigtige ting på magasinerne. I det kreative værksted kan du lave skatteæsker og tage den med hjem, så du kan bruge den til at have din egen skat i.

Se også de mange sjove ting som Boksmaskinen kan lave som en gyngehest eller en kæmpe pejs!

Skattejagt i udstillingen SKATTE

Det Kgl. Bibliotek gemmer på mange skatte. I vinterferien kan du besøge vores udstilling SKATTE og med et særligt skattekort gå på skattejagt. Find og udforsk en gammel skriftrulle, de første skrifttegn, en ægte trolddomsbog, en original Tintin-tegning og mange andre skatte.

OBS: Det kreative værksted er en gratis oplevelse for hele familien, og anbefales til børn i alderen 5-10 år og deres voksne.
Skattejagt i udstillingen SKATTE er gratis for børn i følge med voksne. En billet til voksen + børn koster i denne uge 40 Kr. (normalpris 75 Kr.)

 

Finder sted: Den Sorte Diamant