Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. august 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Boygenius i K.B.Hallen

Den amerikanske indie-supergruppe bestående af Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus giver koncert i K.B. Hallen den 13. august med sangene fra deres nye debutalbum ”the record”.

Hver for sig er Phoebe Bridges, Julien Baker og Lucy Dacus tre af nyere amerikanske indierocks stærkeste og mest personlige sangskrivere. Men når de danner fælles front i boygenius, opstår der en helt særlig kemi, som på magisk vis løfter deres individuelle talenter til et nyt fælles niveau. boygenius er eksemplet på, at helheden kan være mere end summen af enkeltdelene – selvom enkeltdelene i dette tilfælde er tre enestående sangere og musikere!

Hypen omkring indie-supergruppen har da også været solid, siden de udsendte deres selvbetitlede debut-ep i 2018. Pitchfork kvitterede med den fornemme karakter 8,3 og et ’Best New Music’-label, og herhjemme kastede Soundvenue fem stjerner efter trekløveret sammen med denne rammende karakteristik: ”Lucy Dacus er den indierockede, støjbegejstrede, Julien Baker den evigt melankolske og selvudleverende, mens Phoebe Bridgers bliver det mere finurlige, folkede modstykke”.

Siden debut-ep’en udkom, har både Bridgers, Baker og Dacus udsendt nye soloalbum, men i 2023 er det endelig tid for dem til igen at flashe deres fælles musikalske superkræfter. I januar blev de annonceret til sommerens Coachella, samtidig med at de prydede forsiden på Rolling Stone, og kort efter fulgte – som mange havde spekuleret i – nyheden om deres kommende fælles debutalbum, ”the record”, der udkommer den 31. marts.

Samtidig med annonceringen af debutalbummet udsendte boygenius tre stærke numre fra albummet – ” ”$20”, ”Emily I’m Sorry” og ”True Blue” – der med rastløst kantede guitarakkorder, åndeløse vokalharmonier og forløsende omkvæd lover overordentligt godt for den kommende langspiller.

Sammen drager Bridgers, Baker og Dacus senere i år på turné med de nye numre, og heldigvis har de valgt at runde Danmark. K.B. Hallen den 13. august udgør således rammerne for boygenius’ første koncert herhjemme, der uden tvivl bliver en uforglemmelig oplevelse.

 

Finder sted: K.B.Hallen