Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

BRANDON BEAL & THE PINK CAFÉ

Brandon Beal er aktuel med et nyt album, der byder på en stjerneparade af gæster som Lukas Graham, Christopher og TopGunn. Den 15/4 serverer han et brag af en popfunk-fest på Hotel Cecil med sit band The Pink Café. 

Brandon Beal er tilbage med ny musik i form af hans netop udsendte album “Pink Cafe”. Førstesinglen “Higher” feat. Lukas Graham udkom 8.april 2022, men også navne som Jimilian, Christopher og TopGunn mf. gæster på albummet. P4 valgte i uge 33 at gøre ”Pink Cafe” til ugens album.

Brandon Beal har med sit band The Pink Café spillet til bl.a Smukfest samt spillet support for Lukas Graham på hans in-the-round tour i DK, for ca. 100.000 publikummer sammenlagt og høstet store roser.

Festen forsætter når det exceptionel velspillende band eksekverer den pop-funkede musikstil til perfektion på Hotel Cecil til april

Brandon er blandt andet kendt for sine hit-singler; Twerk It like Miley feat Christopher, Golden feat. Lukas Graham og CPH Girls feat. Christopher som til sammen har streamet +250millioner alene på Spotify.

 

Finder sted: Hotel Cecil