Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. februar 2022
Kl. 17.00 - søn Kl. 20.00

Broens Skøjtebane – Copenhagen Light Festival

Den 5. udgave af lysfestivalen finder sted fra 4. til 27. februar 2022 på forskellige steder i København.

Broens Skøjtebane sætter lys på København i samarbejde med Copenhagen Light Festival med unik lyskunst, der lyser byen op i vinterens mørke. ❄⛸✨

Morten Just er kunstner og udstiller et kunstværk på vores skøjtebane med sit værk ”Isbrydninger”. Værket kan opleves hver dag under festivalen fra klokken 17.00 – 20.00 i hverdagene og frem til klokken 21 på fredage og lørdage.

Under festivalen kan du se de små lyskilder bevæge sig som væsner over isen. De trækker lange tråde efter sig og slår indimellem ned og bryder gennem isen for at fortsætte deres bevægelse på undersiden af isen.

Du kan løbe efter lyset på dine skøjter. Men pas på, at du ikke bliver revet med, når lyset bryder isen ❄️⚡️

Det er gratis at opleve lyskunstværket på skøjtebanen, hvis du har egne skøjter. Hvis du ikke ejer et par skøjter, kan du leje et par hos os for 50 DKK. ⛸

Om kunstværket:
Værket hedder ”Isbrydninger” og skaber en legende interaktion mellem isen, lyset og dig som skøjteløber, hvilket samtidig giver en visuel oplevelse for tilskuere med mere fast grund under fødderne.

Værket består af en animation projiceret ned på skøjtebanen fra 2 projektorer højt over skøjtebanen. Animationerne er lavet som en collage af små optagede filmsekvenser kombineret med 2D- og 3D-animation.

Om kunstneren
Morten Just er uddannet fra Designskolen Kolding i 2006 på instituttet for interaktionsdesign og industrielt design. De sidste 15 år har han arbejdet med video og animation som et scenografisk element indenfor teater, udstillinger, film mm. bl.a. med videoscenografi til balletten “Snedronningen” i Tivoli og flere videoværker til Nick Cave udstillingen “Stranger than Kindness” i den Sorte Diamant.

 

Finder sted: Broens Skøjtebane