MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. april 2024
Kl. 18.00 - tors Kl. 23.00

Burgerfest vender tilbage til København

11. april 2024. For andet år i træk bringes smagen af saftige burgere og lyden af pulserende musik til København, når Københavns Burgerfest omdanner Den Hvide Kødby, Flæsketorvet, til et sandt mekka for burgerentusiaster. Den 9.-11. maj inviterer Københavns Burgerfest sammen med et stærkt hold af burgermestre og drikkevarepartnere til endnu en gastronomisk fest under åben himmel.

Dette års burgerfest byder på et imponerende lineup af branchens førende burgermestre som blandt andre Gasoline Grill, Poulette, Halifax, Holy Smoke og den internationale superstjerne Mark Rosati, tidligere gastronomisk direktør hos Shake Shack. De vil alle være til stede i Den Hvide Kødby og præsentere gæsterne for et bredt udvalg af traditionelle, vegetariske og eksperimenterende burgerkreationer særligt skabt til lejligheden.

Der er altså rig mulighed for at få en burgeroplevelse udover det sædvanlige. Forfriskende helhedsoplevelse Københavns Burgerfest har igen i år teamet op med sodavandsikonet 7UP om at skabe den perfekte burgeroplevelse for alle festivalgæster. Alle burgere serveres som combos, som inkluderer en forfriskende 7UP Zero Sugar. I burgerfestens barområde kan gæsterne forkæle sig med speciallavede cocktails og mocktails som fx shantys, margaritas og slushice – alle sammen toppet med 7UP.

Foruden kvalitetsburgere og forfriskende drikkevarer vil der være musik, underholdning og et udvalg af craft øl fra Nørrebro Bryghus, Too Old To Die Young og metabryggeriet Skuldborg Bryghus. Kødbyens Is står for det søde indslag til de voksne i form af limited edition ispinde med strejf af Nørrebro Bryghus Nordvest Porter, som sætter prikken over i’et på den kulinariske fest. Retursystem giver mad på bordet til byens udsatte Under Københavns Burgerfest har gæsterne mulighed for at bidrage positivt til nærmiljøet ved at aflevere krus og dåser i et pantsystem på festivalpladsen. Indtægterne fra retursystemet går direkte til festivalpladsens nabo, JunkFood, som laver mad med mening til byens mest udsatte – gadens folk.

 

Finder sted: Kødbyen