MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

19. februar 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Carlsberg Byen: Fra bryggeri til by

Foto PR
Foto PR

På Carlsberg boede engang Danmarks mest berømte bryggerfamilie i et industrikvarter med grønne kobbertage og smukke sirlige detaljer. I dag er der igen gang i kedlerne i området, hvor de tidligere industribygninger nu får nyt liv, og blandes med moderne byggeri, klimasikring og høje huse. Tag med os ud og følg udviklingen

På Carlsberg boede engang Danmarks mest berømte bryggerfamilie i et industrikvarter med grønne kobbertage og smukke sirlige detaljer. I dag er der igen gang i kedlerne i området, hvor de tidligere industribygninger nu får nyt liv, og blandes med moderne byggeri, klimasikring og høje huse.

Tag med os ud og følg udviklingen.

Carlsberg har alt det, en god historie er lavet af. En dramatisk familiesaga, iværksætteri , storkapital og en ukuelig tro på fremtiden. Kombineret med en sans for kvalitet, kunst og arkitektur, har bryggerfamilien Jacobsen sat et stort aftryk på hele København. Det var på Valby Bakke, at det hele begyndte for mere end 150 år siden.

I dag er Carlsberg ikke længere et industrikvarter, men et bykvarter. Meget er revet ned, noget er fredet og består, og andet transformeres og genanvendes.

Vi tager turen rundt i Carlsberg Byen, og fortæller om områdets historiske tyngde, om helhedsplanen, der er grundlaget for hele den nye udvikling, og vi skal se på, hvordan bæredygtighed og klimasikring er tænkt ind.

Tag med os, og få et indblik i de boliger, hoteller, institutioner, pladser og veje, der former det ny Carlsberg Byen.

 

 

Finder sted: Carlsberg Byen