Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. september 2023
Kl. 19.00 - 23.00

CECILIE RAU release-koncert

Cecilie Rau udgiver 22. september singlen ”Back to Nature” – en smuk filmisk fortælling og hyldest til naturen.

”Back to Nature” blander filmisk singer-songwriter pop og mantra-sang guidet af Cecilie Rau´s stærke vokal, der fører dig direkte tilbage til hjertet af naturen.

Længes du efter at stilne en hvirvelvind af tanker og lade tiden stå stille, så tag et lyt til denne nye inspirerende og storslået sang, hvor strygerne blæser i vinden og trommerne banker i hjertet og overgiv dig til den fred som naturen kalder på.

Cecilie Rau fejrer udgivelsen med en helt særlig release-koncert i Koncertkirken den 24. september i København, hvor du kan forvente flere gæstemusikere og musikalske overraskelser, der kommer til at gøre dagen helt særlig.

Køb din billet nu og inviter dine venner med!

Mere om CECILIE RAU.

Cecilie Rau er en dansk sangskriver, der har skabt et beroligende, håbefuldt og unikt singersongwriter-univers. Med drømmende musikalske landskaber, der spænder fra blødhed til storhed, giver hun lytteren en stemme og skaber en verden af ​​samhørighed.

Cecilie Rau udgav sin debut EP ”Hand of the Sun” i 2020 og har sidenhen arbejdet på nye udgivelser bl.a. i samarbejde med den tyske filmkomponist Raphael Tschernuth, der har produceret ”Back to Nature”.

Cecilie Rau har stor erfaring på de danske live scener og blev bl.a. udvalgt til at spille på ”Grønnere Grøn”, der blev støttet af Tuborg, TV 2 og radio NOVA.

Cecilie Rau skriver sange inspireret af naturens kræfter, og om lyset og mørket i mennesket. Hun stiller eksistentielle spørgsmål i sine eftertænksomme og hjertegribende sange, hvor man mærker hendes dybde såvel som sårbarhed.

Med et brusende klaver og en kontrastskabende cello flyder Cecilie Rau´s stærke vokal let henover og skaber et beroligende, håbefuldt og unikt singersongwriter-univers.

 

Finder sted: Koncertkirken