Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. september 2021
Kl. 18.00 - 21.00

Champagnesmagning på Romarin

ChampagneSmagning – En verden af bobler  

Vidste du, at der er mere end 4.500 champagneproducenter, som fremstiller deres helt egen champagne? Og at der også produceres mousserende vin efter ’champagne-metoden’ i andre lande end Frankrig? Hvorfor nu det, og kan man smage forskel?

Kom med til en helt anderledes smagning, hvor du smager dig gennem en aften af bobler, herunder Champagne, Cava og Prosecco.

Foredragsholder Kira Milan, har udgangspunkt i temaet ’Champagne’ og tager dig med på en smagsrejse gennem boblernes verden. Du smager bobler fra 3 spændende champagnehuse, som pares med Cava og Prosecco. Du vil blive klogere på champagne, og hvordan du mestrer at begejstre dine næste gæster, med ny og spændende viden om champagne. Og hvorfor ikke lære at drikke champagne som franskmændene gør det; til alle sociale forsamlinger og til mad?

Dette indlæg giver et indblik i champagnevin, historie og den berømte ‘champagne‐metode’, der forvandler vin til de eftertragtede bobler. Under smagningen vil du blive opmærksom på, at champagne er en stor oplevelse, når du bruger dine sanser, og dem finder vi frem gennem aftenen. Tag gerne en ven eller veninde med til dette boblende arrangement.

 

Finder sted: østerbro