Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. september 2021
Kl. 17.00 - 19.30

Charity Catwalk på Villa Copenhagen

Couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel har slået pjalterne sammen i den gode sags tjeneste.

Der er lagt op til et fashionshow ud over det sædvanlige, når Villa Copenhagens fantastiske lokaler torsdag d. 9. september 2021 fyldes med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Aftenens konferencierer er Sarah Zobel og Jesper Høvring, og de glæder sig til at byde velkommen til et usædvanligt show, hvor du kan opleve smukke modeller, der fremviser anerkendte designeres nyeste kollektion samt koncerter med fantastiske kunstnere. Aftenens værter er Signe Lindkvist og Jacob Riising.
Det flotte show er tilrettelagt i samarbejde med PIVOT Production.

CATWALK I DEN GODE SAGS TJENESTE

Charity Catwalk afholdes til fordel for Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

Overskuddet fra Charity Catwalk går ubeskåret til Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer osv. arbejder pro bono.

 

Finder sted: Villa Copenhagen