MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. november 2020
Kl. 19.30 - 23.00

Charity Lounge Party

Kom med, når Hotel Manon Les Suites’ smukke poolområde fyldes med spændende personligheder, tryllebindende underholdning, lækre toner og eksotisk stemning. Rikke Hertz, spirituel rådgiver og clairvoyant, og Jesper Lundorf, sikkerhedschef og foredragsholder, er værter for dette eksklusive arrangement i samarbejde med Gadens Børn NGO og Legeheltene.

Glæd dig til et helt unikt performanceshow med artisten Tore Munch og hans ensemble Totem, der igennem moderne dans og LED stave fremtryller et magisk og imponerende show. Derudover sørger skønne Nabiha for lækkerier til øregangen og forkæler alle gæster med skøn musik og masser af god karma.
Dan Rachlin er aftenens auktionarius og byder på mulighed for at få fingrene i forskellig kunst, design, smykker og meget mere. Herudover er der mulighed for at smide en donation til formålet i tombolaen og få lodder til gengæld, der muligvis udløser en fin præmie fra en af vores mange sponsorer.
I løbet af aftenen mixer DJ Nicoline Toft og Philippe Benjamin Skow også tonerne sammen og sætter ekstra skub i festen. Hvad end man er til en svingom, et dyp i poolen eller foretrækker at gå i baren efter lækre cocktails, er der garanti for masser af hygge i godt selskab.

 

 

Finder sted: Indre By