Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. november 2020
Kl. 18.00 - 22.00

Chef’s Table – Big Easy

I Reffens spisehal, Werkstatt 167 hylder vi maden og dens historie, og går i dybden med fortællingen, smagene og nuancerne.

Kom med på tur til de dybe sydstater, når vi inviterer på Chef’s Table med Anders fra vores rock’n’roll foodtruck, Big Easy. Nyd den frække, klassiske soulfood fra Louisiana med dertilhørende country vibes og massere af teknikker og inspiration fra cajun cuisine. Hør om hans viden og lyt til røverhistorier fra sydstatskøkkenet, lær om råvarerne og bliv inspireret af duftene, stemningen – og smagene selvfølgelig.

Det bliver fyldt med velsmag, spices og kulørt stemning. Sæt tænderne i sprøde crab-cakes lavet på cajunske traditioner og prøv en spicy, hjemmelavet remoulade, som uden tvivl efterlader dig hungrende efter mere. Kyllingen vil simre sig mør i Anders’ gryder, og til hovedretten kan du glæde dig over, at den er akkompagneret af dumpling og de klassiske dirty rice. Desserten er en sydstats-synder af varmeste kaliber og er fyldt med chokolade, nødder og massere af cream cheese og vanilje….

MENU

Forret
Crab-cakes serveres med surdejsbrød og jalapenos remolade.

Hovedret
Simreret med kylling, dumplings og svampe serveret med dirty rice & varm kålsalat.

Dessert
Chokoladebudding med pekannøddebund, creamcheese-frosting og vaniljecreme

 

Finder sted: REFFEN