Chef’s Table – Muchos Tacos
I Reffens nye spisehal, Werkstatt, hyldes maden og dens historie, og går i dybden med fortællingen, smagene og nuancerne.
I den anledning inviteres der på Chef’s Table med Mario Alberto Cruz fra Muchos Tacos og dykkes dybt ned i de sydamerikanske smagsnuancer, gryder og historier. Smag den traditionelle, spicy og lækre mexicanske gryderet, Pozole og nyd de lækre fisketacos – fyldt med frisk fisk og velsmag. Opdag den mexicanske dessert, jericaya, der stammer fra Guadalajara og rund aftenen af med sødme og dybde.
Få fifs, tricks og inspiration til din egen madlavning og lyt med, når Mario fortæller om sit ophav og kulinariske eventyr. Lær om den sydamerikanske gastronomi og nyd den i fuldt flor og autencitet på samme tid.
Som prikken over i’et vil der være mulighed for at tilkøbe et udvalg af sydamerikanske vine, der er afstemt med aftenenes tre-retters menu.
FORRET
Pozole
Traditionel gryderet fra Mexico lavet på gris & hominy majs
Toppet med salat, jalapeño & frisk oregano og limesaft
HOVEDRET
Fish Tacos
Paneret torsk serveres med hjemmelavet majs tortilla
rødkål og sød/røget chipotle mayonnaise
Dessert
Jericaya
Mexicansk dessert a la Creme Brûlée & Flan.