CHEF’S TABLE – THE REAL GREEK
I Reffens nye spisehal, Werkstatt, hylder vi maden og dens historie og går i dybden med fortællingen, smagene og nuancerne.
I den anledning inviterer vi på Chef’s Table med vores skønne græske kokke fra The Real Greek. Det bliver intimt, fyldt med velsmag, kærlighed til maden og fortællinger om retterne, der er inspireret af deres græske familie og ophav. Vi byder på en unik mulighed for at komme med ‘hjem’ til den græske duo bag The Real Greek, spise hjemmelavet mad brygget på opskrifter fra bedstemødre og egnsretter, der er kokkereret i stærk & autentisk græsk stil.
Som prikken over i’et vil der være mulighed for at tilkøbe et udvalg af græske vine, der er afstemt med aftenens tre-retters menu.
Vi glæder os til at byde indendøre til en unik og hyggelig middag, med en menu, der bugner af fantastiske råvarer, historier og autencitet.
MENU
Forret:
Ovnbagt fetaost pakket ind i filodej, dækket med sesam og toppet med honning. Serveres med hjemmelavet tomatmarmelade.
Hovedret:
Autentisk græsk mousaka med hakket oksekød, aubergine, kartofler toppet med bechamel creme.
Dessert:
Traditionel græsk halva lavet af ristet semulje med kanel og valnødder.