Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. december 2020
Kl. 19.00 - 21.30

CHRISTOPHER – VEGA

Den populærer pop-komet fylder Store VEGA

Med mere end en milliard streams på CV’et kan der ikke herske nogen tvivl om, at Christopher er en af landets absolut største popstjerner. Siden han i 2012 udgav sit første album Colours med hitsingler som ”Nothing In Common”, ”Against the Odds” og titelnummeret, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som en knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer.

I januar udgav Christopher sin seneste single ”Ghost”. Sangen markerer ikke blot, at popstjernen lægger i kakkelovnen til flere fremtidige udgivelser, men markerer også, at Christopher arbejder videre med det eftertænksomme udtryk, som han fremlagde på albummet Under the Suface. Samtidig eksperimenterer han med et mere organisk lydbillede, som er frembragt med håndspillede instrumenter og fyldige kompositioner.

På efterårets turné kan du se frem til et møde med en stjerne i topform. Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Gaffa har tidligere beskrevet ham som ’en fuldblodsentertainer’, mens BT anerkendte Christophers koncert på Smukfest 2018 med ordene ’en overlegen popprins’.

 

Finder sted: VEGA