MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. oktober 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Cian Ducrot indtager VEGA

Det unge singer-songwriter stortalent Cian Ducrot indtager VEGA med sine dybfølte sange.

Cian Ducrot, der lige har turneret med Ed Sheeran, gæster Store VEGA med sin smukke vokal og stærke sange den 29. oktober.

Han fik hurtigt et stort følge på sociale medier, som tog godt imod hans selvudgivne debutfuldlængde started in college (mixtape), da den udkom i 2020. Her møder vi en usædvanlig talentfuld ung musiker, der vækker minder om stjerner som Shawn Mendes og Ed Sheeran, og som kan levere både store omkvæd og intime ballader med glasklar vokal og gribende indlevelse. I 2016 medvirkede han i The Voice U.K., men på trods af en tidlig eliminering gjorde den irske sanger og sangskriver – der kommer fra et musikalsk hjem, har studeret musik i London og selv bl.a. spiller fløjte, guitar, ukulele klaver, saxofon og trommer – et godt indtryk på mange seere.

Cian Ducrot har senest forkælet sine fans med singlerne ”People” og ”Part of Me” – og forhåbentlig er der mere ny musik i vente. Det er kort sagt et musikalsk stortalent, der indtager Store VEGA den 29. oktober og dermed en unik mulighed for at opleve en fremtidig popstjerne, inden han for alvor breaker.

 

Finder sted: Store Vega