Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. juni 2023
Kl. 20.00 - 20.45

Circles and swing – Danskapellet

Circles & Swing er en forestilling med både ældre 60+ performere samt unge professionelle dansere. Værket består af en kæmpe spejlkugle, der hænger ned fra loftet, og som dansere bevæger sig omkring.

 

Circles and Swing! er en danseforestilling som består af en meget stor spejlkugle, som hænger ned fra loftet i en wire faretruende tæt på gulvet. Unge og ældre dansere cirkulerer om spejlkuglen, som langsomt skifter karakter fra at være centrum for den rituelle og meditative vandring, til at blive skubbet til og suse gennem luften, som et farligt og potentielt dødbringende projektil. Spejlkuglen viser, ligesom Foucaults pendul, tidens gang, jordens rotation og sætter tiden og livet i perspektiv.

Circles and Swing! er bemærkelsesværdig, fordi den bringer både unge og ældre på scenen på samme tid. Denne måde at sætte flere generationer på scenen gør forestillingen nærværende og relevant for mennesker i alle aldre. Det Aarhusbaserede kompagni SVALHOLM har gennem årene dedikeret udviklet en signifikant visuel og bevægelsesæstetik, som opløser oplevelsen af tiden – fortid, nutid og fremtid. Det gør de på en måde, som skaber et smukt, håbefuldt rum for publikum.

Medvirkende: Anna Thu Schmidt, Ar Utke Ács, Nønne Mai Svalholm, Sisse Lunøe, Torben Axel Hartmann, Marian Koudahl, Brigitte Müller Larsen, Lissi Kok, Bertha Rising, Jette Rohde, Bodil Vind, Annelise Sejer, Peter Østerby

Koreograf: Nønne Mai Svalholm
Scenograf: Nønne Mai Svalholm
Lysdesigner: Nønne Mai Svalholm
Konsulenter: Mette Ingvartsen, Ed Atkins, Kasper Svenstrup Hansen
Komponist Morgan Hickinbothan
Producent: Svalholm
Arrangør: Svalholm

 

Finder sted: dansekapellet