MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. marts 2022
Kl. 17.00 - 19.00

Claus Høxbroe i cigar-loungen

Beatpoet Claus Høxbroe vender tilbage til Macanudo-loungen hvor han læser op fra sin seneste digtsamling ‘Bærer dagene som kister’, samt fortæller sande røverhistorier om samlingen der bla. blev skrevet i Berlin, Warszawa, København og ikke mindst ved pølsevognen og på væddeløbsbanen.
Bog + oplæsning – 150 kr.
CLAUS HØXBROE er en ener, og lige siden han trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Gennem mere end 15 år har han rejst land, rige og verden rundt i skriftens tjeneste, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.
Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet over 30 udgivelser. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 3.000 gange fordelt på otte lande. Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag og Dan Turèll Prisen.

Køb billet i butikken: Cigar Shop Macanudo Copenhagen

 

Finder sted: Indre By